Integrálj egyszerűen nagykereskedőket a webáruházadba

A Linkio egy nagyker integrációs platform, amelyen keresztül fejlesztői tudás nélkül, azonnal bekötheted a nagykereket a webáruházadba. 

ke_pernyo_foto_2023-05-19_23_41_10.png

400+ azonnal elérhető nagyker

Duplikáció mentes szinkronizáció

Nincs fejlesztési költség

 

 

Egy adminisztrációs felületen keresztül pedig a saját preferenciád alapján állíthatod be az integráció működését. A Linkio kiválóan alkalmas több nagyker egyidejű bekötésére és a azonos termékek kezelésére. Nézd meg a bemutató videókat és gondolkodj több nagyker bekötésében.

Pontos visszajelzés a szinkronok állapotáról

Minden nagyker integráció más és más. A Linkiot felkészítettük arra, hogy folyamatosan figyelje az integrációkat és ha valahol hibát érzékel azonnal jelezze. 

Értesítések az újdonságokról

Ha a nagykereskedő új terméket vagy új kategóriát hoz létre, akkor a rendszer figyelmeztet téged és van lehetőséged jóváhagyni a terméket mielőtt bekerül az automata szinkronba. 

Figyelmeztetések az esetleges hibákra

A Linkio figyel helyetted. Értesít arról, ha egy termék ára drasztikusan megváltozott, értesít ha a szinkronban bármilyen hiba történik és értesít ha valamit nem megfelelően állítottál be. 

Szabd testre a termékadataidat úgy, ahogy neked a legjobb.

Mind tudjuk, hogy amit a nagykereskedő küld adatot az nem minden esetben alkalmas arra, hogy eladható formátumban megjelenítsd a webáruházadban. Ezért minden szükséges adatmódosítási lehetőséggel felszereltük a Linkiot.

Kategória megfeleltetés

Feleltesd meg a termék kategóriáidat, és a benne található termékek automatikusan átvándorolnak az általad létrehozott kategóriába. 


Tulajdonág megfeleletetés

Használd azokat a tulajdonságokat, garancia értékeket, szállítási értékeket amit te szeretnél. Feleltesd meg, írd át, módosítsd ahogy csak szeretnéd.

https://linkio.hu/