Budapest Bussines Party

Fedezd fel a végső üzleti kapcsolatépítési élményt: Budapest Business Party 2023 (BBP23).

24989-1_20230506115739.jpg

Készen állsz arra, hogy átalakítsd a hálózatodat és szintre emeld az üzleti kapcsolataidat? Csatlakozz hozzánk a 2023-as év legjobban várt éves eseményére, a Budapest Business Partyra (BBP23), ahol üzleti mágnások, látnokok és úttörők találkoznak egy egyedülálló networking élményre. Az ITL Group (www.itlgroup.hu) által szervezett és a Tecnocasa Group (www.tecnocasagroup.hu) által támogatott esemény idén nagyobbnak, jobbnak és merészebbnek ígérkezik, mint valaha!

 

Gyere a "Kanál a hajó" fedélzetére 2023. június 2-án, 18:00 órától hajnali 2:00 óráig, a 1052 Budapest, Vigadó tér 3. kikötő, 1052, és éld át a kapcsolatépítés, a játékok és az ünneplés felejthetetlen estéjét. A hajó kikötve marad, így Ön szabadon jöhet és mehet, ahogyan csak akar, biztosítva a kényelmes és dinamikus élményt.

 

A Budapest Business Party, egy exkluzív éves networking esemény (2012 óta), amelyet menedzserek, vezérigazgatók, cégtulajdonosok és vállalkozók számára találtunk ki. Lépjen kapcsolatba nagyra becsült szponzorainkkal és partnereinkkel magával ragadó játékokon és interaktív sarkokon keresztül. Bővítse kapcsolatrendszerét, és alakítson ki tartós kapcsolatokat a legjobban kiválasztott szakemberekkel és ügyfelekkel, miközben élvezheti a "Spoon the Boat" luxus légkörét. További információkért, fotókért és videókért látogasson el weboldalunkra: www.budapestbusinessparty.com.

 

Vásárolja meg most online jegyét 10.000 Ft-ért, és járuljon hozzá egy nemes ügyhöz, hiszen a bevételt a Bátor Tábor (www.batortabor.org) fedélzeti jótékonysági tevékenységét támogatja. Legyen részese egy olyan eseménynek, amely pozitív hatást vált ki

https://tixa.hu/Budapest-Business-Party-2023--BBP23

Merülj el az izgalmas márkajátékokban az egyes szponzorpartnerek sarkaiban. Szerezzen pontokat, rögzítse azokat a pontgyűjtő lapokon, és versenyezzen a szponzoraink által nagylelkűen felajánlott fantasztikus nyereményekért. Ez nem csak a kapcsolatépítés nagyszerű módja, hanem egy szórakoztató és magával ragadó élmény is, amelyet nem fog elfelejteni!

Idén izgatottan ünnepeljük az Olasz Köztársaság Napját, mivel Olaszország vendégországként kerül reflektorfénybe. Mutassa ki támogatását Róma Expo 2030-as pályázatának, és élvezze az olasz kultúra és innováció ízeit.

Emellett büszkén hirdetjük az Atlas-díj új kiadását. Ez a rangos elismerés olyan magyarországi vállalkozókat ismer el és díjaz, akik etikus, fenntartható és kreatív megközelítéseikkel egy jobb világot alakítanak.

Ne hagyja ki ezt az arany lehetőséget, hogy felemelje üzleti kapcsolatait, bővítse látókörét, és részese legyen egy olyan eseménynek, amely az innovációt, a sikert és a fejlődést ünnepli. Biztosítsa jegyét most, és csatlakozzon hozzánk egy rendkívüli estére a Budapest Business Party 2023-on!

www.dolceburata.hu