Kék pipa megszerzése Instagramon

„Ellenőrzött” megjelölés az Instagramon

Az „ellenőrzött” megjelölés jelentése módosult, és mostantól a hitelességet jelképezi.
Az Instagram-fiókok neve mellett látható „ellenőrzött” verified megjelölés mostantól azt jelenti, hogy az Instagram meggyőződött arról, hogy a fiók hiteles jelenléttel rendelkező személyhez vagy márkához tartozik. Korábban az „ellenőrzött” megjelöléshez az is szükséges volt, hogy a személy vagy a márka ismert és egyedi legyen. Előfordulhat, hogy továbbra is látsz majd olyan, „ellenőrzött” megjelölésű felhasználókat, akik a korábbi jogosultsági követelmények alapján szerezték a megjelölést.
Az „ellenőrzött” verified megjelölés egy olyan eszköz, amelynek segítségével az emberek megtalálhatják személyek és márkák valódi fiókját. Ha valamely fiók „ellenőrzött” megjelöléssel rendelkezik, akkor meggyőződtünk arról, hogy valóban az adott személyt vagy márkát képviseli. Az „ellenőrzött” megjelölés nem a fontosságot, a tekintélyt vagy a szaktudást jelzi. Ez a jelölés verified nem közszereplők vagy márkák támogatásának vagy elismerésének kinyilvánítására szolgál.
A megjelölés megszerzése után azok a közszereplők, hírességek és márkák, amelyek megfelelnek a jogosultságokra és a fiókokra vonatkozó meghatározott követelményeknek, nem módosíthatják a fiókhoz tartozó felhasználónevüket. Az „ellenőrzött” megjelölés másik fiókra nem ruházható át. A közszereplők vagy mások személyazonosságával visszaélő Instagram-fiókok sértik a közösségi irányelveinket, és nem engedélyezettek az Instagramon.
Megjegyzés: Bár számos közszereplő ellenőrizteti az Instagram-fiókját, nem mindegyik rendelkezik „ellenőrzött” verified megjelöléssel. A tesztelési és tanulási folyamat során nem fogunk azonnali változtatásokat végrehajtani az olyan Instagram- és Facebook-fiókokon, amelyek a korábbi követelmények alapján kapták meg az „ellenőrzött” megjelölést.
Akkor is jelentkezhetsz Meta Verified-előfizetésre, ha már rendelkezel ismert profillal és „ellenőrzött” megjelöléssel. Itt olvashatsz bővebben a Meta Verified-előfizetésekről.

Tudnivalók a Meta Verified előfizetésről az Instagramon

A Meta Verified a legtöbb földrajzi helyen fokozatosan válik elérhetővé. Ha még nem érhető el a Meta Verified, feliratkozhatsz a várólistára, és értesítünk, ha elérhetővé válik, és jogosult vagy a használatára.
A Meta Verified-előfizetést olyan, személyes vagy professzionális Instagram-profilok vehetik igénybe, amelyek megfelelnek vonatkozó követelményeinknek.
A Meta Verified-előfizetés által kínált előnyökhöz az ellenőrzési folyamat sikeres lezárása után férhetsz hozzá.
A Meta Verified-előfizetés előnyei
  • „Ellenőrzött” megjelölés, amely jelzi a közönséged számára, hogy valóban te vagy az.
  • Fokozott védelem a fiókod számára, amelynek részeként a rendszer aktívan figyeli az esetleges megszemélyesítési kísérleteket.
  • Hozzáférés a fióktámogatáshoz a gyakrabban előforduló fiókproblémák kezelése érdekében
  • Exkluzív matricák az Instagram-történeteidhez és Reels-videóidhoz.
Megjegyzés:A Meta Verified előfizetés által biztosított előnyök bármikor változhatnak az ügyfeleinknek nyújtott élmény javítása céljából.
Minden Meta Verified-előfizetőnek és minden általuk közzétett tartalomnak meg kell felelnie a Felhasználási feltételekben és a Közösségi irányelvekben foglaltaknak. Minden tartalom és fiók esetében az Instagram érvényben lévő ajánlási irányelvei szerint járunk el. A Meta Verified-előfizetés előnyeihez való hozzáférésedet megszüntethetjük, ha a fiókod sérti a felhasználási feltételeket vagy a közösségi irányelveket.
A Meta Verified-előfizetés díjfizetése
  • Fizetés megújítása: A Meta Verified-szolgáltatás díját havonta számlázzuk ki, és az előfizetés minden hónapban automatikusan megújul, hacsak le nem mondod a következő fizetési határidő előtt legalább 24 órával. A Meta Verified-előfizetésedet bármikor lemondhatod.
  • Fizetés esedékessége: A Meta Verified-előfizetésed díját az Instagram-fiókodhoz jelenleg beállított fizetési módra terheljük. Az első fizetés után minden hónapban automatikusan felszámítjuk a díjat, amíg le nem mondod a Meta Verified-előfizetésedet. Példa: Ha január 24-én vásároltad az előfizetést, a díjat február 24-én, március 24-én (és így tovább) újra levonjuk.
Ha Meta Verified-előfizetést vásárolsz az Instagramon, az nem vonatkozik automatikusan a Facebook-profilodra is. Ha több profilod is van az Instagram-fiókodban, külön Meta Verified előfizetéssel kell rendelkezned minden egyes fiókodhoz társított profilodhoz.
Meta Verified-támogatás
A fióktámogatást csak aktív Meta Verified-előfizetéssel veheted igénybe. Az előfizetésed lemondása vagy megszüntetése esetén a támogatást a továbbiakban nem fogod elérni, a támogatási csapattal folytatott, folyamatban lévő beszélgetéseid pedig lezárulhatnak.
Itt olvashatsz bővebben arról, hogyan vásárolhatsz Meta Verified-előfizetést.
A tesztelési és tanulási folyamat során nem fogunk azonnali változtatásokat végrehajtani az olyan Instagram-fiókokon, amelyek a korábbi követelmények alapján kapták meg az „ellenőrzött” megjelölést.

Előfizetés a profiloddal a Meta Verified szolgáltatásra az Instagramon

A Meta Verified a legtöbb földrajzi helyen fokozatosan válik elérhetővé. Ha még nem érhető el a Meta Verified, feliratkozhatsz a várólistára, és értesítünk, ha elérhetővé válik, és jogosult vagy a használatára.
A Meta Verified-előfizetést olyan, személyes vagy professzionális Instagram-profilok vehetik igénybe, amelyek megfelelnek a vonatkozó követelményeinknek.
Előfizetés a Meta Verified szolgáltatásra az Instagram-profilodból:
  • Nyisd meg az Instagram mobilalkalmazást.
  • Koppints a profile ikonra vagy a profilképedre jobbra lent a profilod megnyitásához.
  • Koppints jobbra fent a more options ikonra. Amennyiben a Meta Verified elérhető a profilod számára, látni fogod a „Meta Verified” lehetőséget.
  • Koppints a Meta Verified, majd az Előfizetés pontra.
A Meta Verified szolgáltatásra előfizethetsz az Instagram Fiókközpontjában is.
Előfizetés a Meta Verified szolgáltatásra a Fiókközpontban:
  • Nyisd meg az Instagram mobilalkalmazást.
  • Koppints a profile ikonra vagy a profilképedre jobbra lent a profilod megnyitásához.
  • Koppints a jobb felső sarokban lévő more options ikonra, majd a settingsBeállítások és adatvédelem pontra.
  • Koppints a Fiókközpont, majd a Meta Verified lehetőségre.
  • Ha a fiókodnál elérhető a Meta Verified szolgáltatás, a neved és profilképed alatt megjelenik „A Meta Verified szolgáltatás elérhető” felirat.
  • Válaszd ki a profilt, amellyel elő szeretnél fizetni, majd koppints az Előfizetés pontra.
  • Koppints a Fizetés most lehetőségre, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Koppints az Előfizetés elemre.
Miután előfizettél a Meta Verified szolgáltatásra, az előfizetés aktiválásához igazolnod kell a személyazonosságodat.
A tesztelési és tanulási folyamat során nem fogunk azonnali változtatásokat végrehajtani az olyan Instagram-fiókokon, amelyek a korábbi követelmények alapján kapták meg az „ellenőrzött” megjelölést.