Canva oktatás iskolákban

Hogyan készítette elő a Macquarie Anglican Grammar School a Canva segítségével a sikeres tanévet?


"Büszkék vagyunk a nálunk működő tanítási és tanulási programokra, és ennek része egy olyan tantermi környezet kialakítása, amely nemcsak biztonságos és támogató a diákjaink számára, hanem igazán magával ragadó és inspiráló is."

 

Macquarie Anglikán Gimnázium
A 2023-es tanév kezdete ijesztő. Mivel az előző év zavarai még mindig fenyegetnek, a tanároknak minden segítségre szükségük van ahhoz, hogy a diákok koncentráltak és elkötelezettek maradjanak, akár otthonról, akár a fizikai tanteremben tanulnak.

ke_pernyo_foto_2023-08-31_0_14_46.png

Keera Job, az ausztráliai Dubbóban található Macquarie Anglican Grammar School alsó tagozatának vezetője számára a Canva felbecsülhetetlen értékű erőforrás volt. "Büszkék vagyunk a nálunk működő tanítási és tanulási programokra, és ennek része az is, hogy olyan tantermi környezetet teremtsünk, amely nemcsak biztonságos és támogató a diákjaink számára, hanem igazán magával ragadó és inspiráló is."

A Canva for Education használatával tanárai korlátlanul hozzáférhetnek az osztálytermi erőforrásokhoz, például a munkalapokhoz, amelyeket könnyen megoszthatnak a diákokkal, bárhol is legyenek. A diákok ezután létrehozhatják, együttműködhetnek és kommentálhatják a projekteket, miközben a tanárok figyelemmel kísérhetik a fejlődésüket és reagálhatnak rájuk. A távoktatással kapcsolatos feszültségek nagy részét enyhíti, miközben új módokat teremt a közös munkára és a hagyományos tantermi környezetben való elkötelezettség fenntartására.

ke_pernyo_foto_2023-08-31_0_14_58.png

A Canva vonzereje abban rejlik, hogy mennyire egyszerű a használata. A tanárok minden korosztályú és képességű diákot felkérhetnek arra, hogy tervezzenek és szabjanak igényeiknek megfelelő, kiváló minőségű sablonokat. Több ezer sablon áll rendelkezésre mind a tanárok, mind a diákok számára, amelyek a feladatoktól az osztálytermi plakátokig mindent lefednek.

ke_pernyo_foto_2023-08-31_0_15_07.png