5 SEO eszköz amiről tudnod kell

seo_ma_solat.jpg

 

Öt SEO eszköz, amelyek segíthetnek weboldalad optimalizálásában és a keresőmotorokban való jobb teljesítmény elérésében:

  1. Törött Link Ellenőrző: Ez az eszköz segít azonosítani a törött bejövő és kimenő linkeket a weboldalon belül néhány másodpercen belül. A törött linkek nemcsak rossz felhasználói élményt nyújtanak, de károsak lehetnek az SEO-ra is. Elérhető itt: Törött Link Ellenőrző​​.

  2. Weboldal Autoritás Ellenőrző: Ellenőrzi egy domain "autoritását", ami az Ahrefs által mért "erősséget" jelenti. A domain rating (DR) a weboldal "erősségét" jelzi egy nullától százig terjedő skálán. A magasabb DR érték erősebb és tekintélyesebb weboldalt jelent. Elérhető itt: Weboldal Autoritás Ellenőrző​​.

  3. Weboldal Forgalmi Ellenőrző: Megjeleníti a becsült keresési forgalmat bármely weboldal vagy weboldal-oldal számára. Beírva egy domaint, megtekinthető az organikus forgalom száma, a forgalom értéke, a forgalom százalékos megoszlása országonként, a top rangsoroló kulcsszavak, pozícióik és a kulcsszavakból származó forgalom volumene. Elérhető itt: Weboldal Forgalmi Ellenőrző​​.

  4. Moz Domain Analízis: Ez az eszköz a Moz által nyújtott doménelemzést kínál, megmutatva a domain autoritását, a hivatkozó root domainek számát, a rangsoroló kulcsszavak számát és a spam pontszámot. A jelentés tartalmazza a top linkeket, a top hivatkozó domaineket, a top kulcsszavakat és egyebeket. Elérhető itt: Moz Domain Analízis​​.

  5. Google PageSpeed Insights: Ez az eszköz jelentéseket készít egy oldal mobil és asztali eszközökön való felhasználói élményéről, és javaslatokat tesz az oldal teljesítményének javítására. Az oldal sebessége és teljesítménye fontos az SEO szempontjából. Elérhető itt: Google PageSpeed Insights​​.