20 ÉVES a Fashion Awards Hungary

arany-logo.png

A Divat Oszkár díjátadó Gála második alkalommal az Akváriumban! A Gála történetében második alkalommal van lehetőség jegyértékesítésre. A nagy érdeklődésre való tekintettel idén már 300 db jegy kerül értékesítésre.

 akvariumklub-03.jpg

A Fashion Awards Hungary Díjkiosztó Gála 2004-ben került először megrendezésre Magyarországon, így 2024-ben már a hazai divatszakma legrangosabb eseménye 20Éves Jubileumi Galajára  kerül sor!

Az Európa-szerte népszerű, kiemelt ranggal bíró és nagy hagyománnyal rendelkező Fashion Awards magyarországi jogtulajdonosaként az volt a célunk, hogy a nemzetközi divatszakma nívós versenyét a szakma hazai képviselői között is meghirdessük.

A Fashion Awards egész Európában, az Egyesült Államokban és hazánkban is a divat Oscar-díja, amely megmérettetésen rangot jelent jól szerepelni, a díjkiosztó eseményen való részvétel pedig presztízskérdés a divatszakma és az üzleti élet meghatározó szereplői számára.

Hazánkban ez az egyetlen olyan esemény, amely a divatszakmát, az ezt kiegészítő területek képviselőit, valamint a témával foglalkozó médiumokat egy helyen ilyen széles körben hozza össze, ülteti le egymás mellé.

Fashion Awards Hungary díjak:

  1. Az év modellje
  2. Az év divatfodrásza
  3. Az év divatsminkese
  4. Az év stylistja
  5. Az év divatfotósa
  6. Az év női divattervezője
  7. Az év kiegészítő tervezője
  8. Az év felfedezettje – Pályázat További infók: www.fashionawards.hu
  9. Az év férfi divattervezője

 

DIVAT PÁLYÁZAT : https://fashionawards.hu/palyazat

Különleges, hiánypótló is és igazán időszerű pályázatot hirdet a Fashion Awards. Olyan ruhák tervét várjuk, ami reagál a megváltozott világra. Az általad tervezett darabok a negatív környezeti hatások csökkentése mellett legyenek elkészíthetőek, beleértve az anyagok beszerzését, folytatva a mintatervezést, az alkotást, szem előtt tartva használat utáni máshogy használhatóságot avagy felhasználhatóságot is. Fontos, hogy a pályázatban (b 3-4 ezer karakterben) fejtsd ki és támaszd alá a koncepciódat. A zsűri által kiválasztott munkákat a Fashion Awards Hungary honlapján is elérhetővé tesszük, és a 3 legjobb pályázatot a gálán is bemutatjuk majd.  A tervezett kerekasztal beszélgetés során lehetőséged lesz élő szóban is bemutatni a tervet, a tervezés és az alkotás minden lépését, ezzel kis reflektorfényt adva ennek a fontos és előremutató munkának. 

palyazat_600_x_600_ke_ppont.png